skip to Main Content

Wat is coaching

Coaching is een praktisch en ervaringsgericht proces, en met name gericht op het hier en nu, en de toekomst. De coach ondersteunt in het behalen van zelfgekozen doelen, en helpt je in je zoektocht naar effectief gedrag.
De intentie van een coach is om zonder oordeel waar te nemen en dat in een objectieve vraagstelling terug te geven. Dit kan je helpen in het ontdekken van nieuwe inzichten en alternatieve mogelijkheden. Het antwoord zit in jezelf.
Uitgangspunten zijn jouw waarden, ambities en talenten.

Wat kun je verwachten

De sessies vinden naar behoefte buiten in de wei tussen de paarden of het bos plaats. Zorg dan ook voor passende kleding en een paar stevige schoenen.
We gaan al dan niet samen met de paarden aan het werk door middel van een eenvoudige systemische- of lichaamsgerichte oefeningen. De oefening mag jij op jouw manier en jouw tempo uitvoeren. Jouw ervaring staat tijdens de coaching centraal. Na de oefening bespreken we wat jij hebt ervaren en wat is opgevallen. Samen kijken we waar deze raakt aan het dagelijkse leven, en waar alternatief gedrag gewenst is. We sluiten de coachingsessie af met een drankje in de pipowagen.

Coaching Eindhoven Vessem
Coaching Eindhoven Vessem
Coaching Eindhoven Vessem
Back To Top