skip to Main Content

Paardencoaching in Brabant

Unieke coaching met paarden

Bles paardencoaching nabij Eersel biedt op een toegankelijke en persoonlijke manier ondersteuning bij uiteenlopende vraagstukken. De coachsessies vinden regio Eersel in de buitenlucht plaats, tussen de paarden.

Je vindt Bles coaching op een unieke locatie nabij Eersel, Brabant.

Wat kan paardencoaching nabij Eersel voor je betekenen?

Woon je nabij Eersel en heb je een periode dat het even niet zo lekker loopt? Je ervaart ervaart gevoelens van ongemak, mist het inzicht in je eigen handelen, ondervind gebrek aan draagkracht, durft geen keuzes te maken of vertrouwt niet meer op je eigen mogelijkheden.

Bij Bles coaching vind je ondersteuning bij diverse vraagstukken. Samen gaan we, met hulp van de natuur en de paarden, op zoek naar wat jou beweegt. Wat zijn jouw wensen, dromen, doelen en wat is jouw invloed daarop?

Meer lezen over paardencoaching?

Als coach verzorg ik ondersteuning met betrekking tot individuele, gezin en team ontwikkeling.
Bles coaching is aangesloten bij de KREAC en SKJ en is NOBCO gecertificeerd.

Kwaliteitsregister equine assisted coach
SKJ kwaliteitsregister jeugd
keurmerk-coachfinder-150x150px

“Twijfel is het begin van wijsheid.”

– Aristoteles

Focus van de paardencoach

Als paardencoach werk ik vanuit eenvoud, rust en ruimte. Met behulp van open vragen, onderzoeken we wat er in dat moment werkelijk toe doet. De buitenlucht, en de aanwezigheid van de paarden, zijn daarbij van grote ondersteunende waarde. Samen nemen we verantwoordelijkheid in het coachingsproces en jij bepaald het tempo. De focus is positief, toekomst- en verbeteringsgericht. Het uitgangspunt is meer inzicht in eigen patronen en verruiming en verbreding van de mogelijkheden.

Locatie van de paardencoaching nabij Eersel

De pipowagen van Bles paardencoaching staat tussen de paarden in een weiland in Vessem, nabij Eersel. Het heeft een weids uitzicht over de aangrenzende bossen en velden. Deze bijzondere omgeving rond Eersel kan een enorm ondersteunende rol spelen in het coachingsproces. Fysieke omstandigheden en ruimte zijn van bewezen invloed op onze mogelijkheid tot leren. In het contact met de natuur en dieren, een paard in het bijzonder, kunnen bruikbare metaforen naar het dagelijkse leven ontstaan.

Anderen over Bles Paardencoaching

Ester heeft de uitzonderlijke gave om heel snel aan te voelen wat onze dochter (Nienke, 11 jaar) nodig heeft en er naar te handelen. Bij Ester bloeit ze op, ze voelt zich veilig en durft zich open te stellen. Dit vertrouwen helpt haar om te werken aan haar kwetsbaarheden. Hierbij laat Ester haar in haar waarde terwijl ze andere inzichten en bruikbare handvatten aanbiedt. Maar bovenal geniet onze dochter van het contact met Ester en de paarden!

Karin, 46 jaar

Met een open blik kijkt Ester met je mee.
Ze stelt scherpe en duidelijke vragen, zonder invulling.
Door haar rustige uitstraling voel je je erg op je gemak bij haar.

Joke, 43 jaar
Back To Top