skip to Main Content

Ervaringen met mij als coach en de paarden

Het bijzondere aan Ester en haar paarden is dat je het moet laten gebeuren.

Dat de paarden reageren op wat jij verteld/ op waar jij het over hebt. Aan de hand van wat vragen laat Ester je praten. Op dat moment kan het zijn dat de paarden zelf al in actie komen en jou opzoeken (heel bijzonder om mee te maken) of je krijgt een opdracht om iets met een paard te gaan doen. De paarden voelen feilloos jou stemming aan en aan de hand van de stemming die ze peilen werken ze al dan niet mee. Als het niet lukt; even hoofd leeg maken en vervolgens lukt dat wel. Magisch om mee te maken. De communicatie met Ester is fijn. Ze weet mij regelmatig aan het denken te zetten ipv dat ze met pasklare oplossingen of oordelen komt. Ook dat is een verademing om mee te maken.

Gezien mijn ervaring kan ik alleen maar zeggen dat als je overweegt om coaching met paarden te doen dit mij in ieder geval wel wat brengt.

Met een open blik kijkt Ester met je mee.
Ze stelt scherpe en duidelijke vragen, zonder invulling.
Door haar rustige uitstraling voel je je erg op je gemak bij haar.

Ester heeft de uitzonderlijke gave om heel snel aan te voelen wat onze dochter (Nienke, 11 jaar) nodig heeft en er naar te handelen. Bij Ester bloeit ze op, ze voelt zich veilig en durft zich open te stellen. Dit vertrouwen helpt haar om te werken aan haar kwetsbaarheden. Hierbij laat Ester haar in haar waarde terwijl ze andere inzichten en bruikbare handvatten aanbiedt. Maar bovenal geniet onze dochter van het contact met Ester en de paarden!

Ik heb nu ongeveer een half jaar Ester als mijn coach. Dit vind ik heel fijn, omdat ze erg goed luistert als je je niet prettig voelt of juist wel. Ze is geduldig en kan zich goed inleven. Als je een bepaalde oefening niet wil doen, dan hoeft dat ook niet. Er word je niks verplicht. De oefeningen zijn iedere keer anders. Ze worden voortdurend op het moment aangepast. Alles is ontspannen. Je kan haar alles vertellen, niks is raar. Als je niet wil dat het doorverteld word, blijft het bij haar. Je kan haar vertrouwen. Ik heb al veel geleerd.

Voeg je eigen ervaring toe

    Back To Top